Gulvbehandling
Udskriv denne side
Fuld dækning for pengene

Systemerne er Rockidan's epoxy maling - vandfortyndbare og uden organisk opløsningsmidler

Malingerne anvendes bredt i industri- og boligbyggeri. Systemerne giver en slidstærk overflade, der anvendes på trafikerede produktionsgulve, vægge i fødevareindustrien eller altan bunde og kældergulve i boligforeninger. Den høje glans nedsætter smudsmodtageligheden og gør overfladen let at holde.Malingen anvendes på tør såvel som våd beton, samt på glaserede overflader som f.eks. klinker, fliser eller terrazzo.

NM 50 serien er et vedvarende diffusionsåbent malingssystem, der tillader fugt i underlaget at slippe op igennem behandlingen. Som noget helt specielt hæfter systemet også på fugtig og helt våd beton. Kombinationen af disse egenskaber giver en række besparende fordele.

Nyudstøbte gulve kan behandles efter kun 14 dage, fordi malingen kan hærde imens

vandet i betonen fordamper. Systemet slipper desuden vandet hurtigere under hærdning end andre vandige epoxysystemer. Derfor er ventetiden reduceret til et absolut minimum.

Renovering af gamle betongulve betongulve kan foretages umiddelbart efter udvaskning af oliespild, sæbe eller andet, der kunne ødelægge vedhæftningen.

Behandlingen når her at hærde, inden olien længere nede i betonen trækker op i betonoverfladen i takt med at vandet fordamper.

Selv om systemet er diffusionsåben, øger hver behandling diffusionsmodstanden med ca. 15%. Ved gentagne behandlinger er der derfor mulighed for at reducere vanddampdiffusionen fra et fugtigt gulv. På den måde kan diffusionstætte belægninger udlægges uden at blive forstyrret af opstigende fugt. Derfor indgår NM50 serien også som en del af Rockidan's fugtspærresystem.Systemet bevarer sine egenskaber fuldt ud - selv under konstant vandbelastning.

Derfor anvendes det også uden problemer på udendørs gulvarealer, swimmingpools, eller saltvandsakvarier samt i betonbassiner i renseanlæg og lignende.

Resistent over for bl.a.:
  • Olie og Benzin
  • Blødgørere fra bildæk
  • Koncentreret saltopløsning
  • Ammoniak (10%)
  • Fosforsyre (10%)
  • Saltsyre (10%)
  • Natronlud (50%)
  • Ethylalkohol (50%)
  • Tolouen
  • Xylen
Ønsker du mere uddybende information eller tilbud i forbindelse med renovering af gulvarealer står vi hos Malermester Thomasson gerne til rådighed med professionelle råd og vejlening.

Kontakt
Tlf.: 40 17 48 98
E-mail: info@maler-mester.dk
Malerudsalg

Mandag-torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 18.00
Lørdag10.00 - 12.00

Vestergade 12, Særslev
Nyheder
Der er ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere.