Facade
Udskriv denne side
Facaden skal selvfølgelig renoveres efter behov, men selv om den er fin og vedligeholdt kan det også være den ønskes ændret, således den signalerer en helt anden stil.

Hos Malermester Thomasson påtager vi os gerne at være hoved entreprenør og sørge for bl.a. sandblæsning, højtryksrensning, pudsning og vandskuring.

På puds, beton, frostbestandigt og slammet tegl, kalksandsten, fibercement plader (eternit, minerit) og letbeton anvender vi Silikatfarver.

Silikatfarverne fungerer særdeles godt på tidligere silikat-, kalk-, eller cementmalede overflader, derimod ikke på organiske overflader som f.eks. træ og plast eller overflader malet med olie-, alkyd-, akrylat og lignende malingstyper.

Silikatfarverne er vandfortyndbare og baseret på alkalisilikat som reagerer på kalk og binder sig kemisk til underlaget, med en særdeles god vedhæftning, og uden risiko for afskalninger.

En af silikatfarvens vigtigste egenskaber er evnen til at slippe fugt ud indefra og lade fugtbelastede overflader tørre hurtigt, med et minimum af risiko for frostspringninger og mugdannelser.Det er desuden mere og mere udbredt når vi skal farvesætte, at vi fotograferer facaden digitalt med efterfølgende påsatte farve eksempler, således det er muligt at danne sig et indtryk om hvorledes facaden tager sig ud i forhold til omgivelserne, herunder nabo bygninger.

Træbeskyttelse er ligeledes en vigtig del af faderenoveringen, det danske vejr er virkelig barskt ved udvendigt træ og bygningstømmer.

Sol og vind udtørrer det, og regn året rundt giver perfekte livsbetingelser for råd og svamp, som hurtigt kan reducere dine værdier til gråt træ.

Hos Malermester Thomasson har vi valgt produkterne BONDEX og GORI begge fra DYRUP.

Om man foretrækker vand- eller oliebaseret produkter er kun et spørgsmål om holdning og temperament, men forudsætningen er og bliver systembehandling.

En korrekt systembehandling består af 2 faser: først en dybdebeskyttelse af træet mod angreb af råd og svamp med grundings midlerne, GORI 11, 22 eller BONDEX Trægrunder.

Derpå overfladebeskyttelse mod vejrlig og angreb af skimmelsvampe med GORI 44, 77, 88, super eller BONDEX Transparent, Dækkende eller Superdækkende.

BONDEX Transparent beskytter dit træ op til 5 år, Dækkende op til 6 år og Superdækkende i op til 10 år ved korrekt systembehandling.

Kontakt
Tlf.: 40 17 48 98
E-mail: info@maler-mester.dk
Malerudsalg

Mandag-torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 18.00
Lørdag10.00 - 12.00

Vestergade 12, Særslev
Nyheder
Der er ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere.