Firmaprofil
Udskriv denne side
Firmaet blev grundlagt i 1984, efter jeg i mange år var ansat som konduktør i forskellige firmaer.

Jeg har desuden samlet en betydelig erfaring fra arbejder i Frankrig og Schweiz.

Jeg beregner selv i forbindelse med tilbud. Det betyder en både hurtig og mere effektiv opmåling og dermed rigtig prisfastsættelse.

Firmaet beskæftiger i dag gennemsnitligt 8 medarbejdere alt afhængigt af sæsonen.Firmaet har afdelinger i Odense samt butik, kontor og værkstedsfaciliteter på Nordfyn.

Jeg startede konceptet som malerudsalg med begrænsede åbningstider, hvor filosofien er, at malermesteren selv står bag disken med professionelle råd og vejledninger.

Det er ligeledes muligt at benytte mig som konsulent omkring informationer vedr. favesætning af boliger både ind- og udvendig.

Firmaet råder selv over de nyeste former for værktøjer, sprøjteanlæg og stilladser.

Firmaet har desuden til hensigt at være så miljøbevist som overhovedet muligt. Det er derfor vi har valgt DYRUP som vor hovedleverandør af malinger. Her kan bl.a. nævnes deres 0% serie, som er totalt fri for organiske opløsningsmidler, formaldehyd og ammoniak. I dag er selv tonepastaen fri for østrogenlignende stoffer, dermed er selv tonede malinger nu fuldstændig fri for organiske opløsningsmidler.

Der er hermed sikret et godt arbejdsmiljø samt indeklima, selv kort tid efter der er malet !

Som det fremgår af produkt oversigten har firmaet opnået et knowhow inden for mange andre specialer end blot malerarbejde, her kan bl.a. nævnes møbel-, facade- og gulvrenovering for hvilke vor sans for detaljer er en vigtig faktor.

Kontakt
Tlf.: 40 17 48 98
E-mail: info@maler-mester.dk
Malerudsalg

Mandag-torsdag15.00 - 17.30
Fredag15.00 - 18.00
Lørdag10.00 - 12.00

Vestergade 12, Særslev
Nyheder
Der er ingen aktuelle nyheder
Kom venligst tilbage senere.